Klantenreviews

Prima gedaan meiden
6 september 2020
    

Heel vertrouwd vanaf het eerste telefoontje en met veel respect met de spullen omgegaan en dat voelt goed dank jullie wel!

Wat niet kapot is, wordt hergebruikt.
22 mei 2020
    

Op 18 mei hebben de medewerkers van P!MPT ons ouderlijk huis ontruimd ter voorbereiding op de verkoop.
De contacten met Bianca verliepen heel vlot & open en afspraken werden nagekomen. Het motto “Wat niet kapot is, wordt hergebruikt” en ook het steunen / bijdragen aan goede doelen in de bedrijfsvoering van P!MPT; sprak ons erg aan. Dat zorgde voor het onderscheid met andere (ontruimings)firma’s en gaf voor ons de doorslag.
Medewerkers zijn respectvol met de spullen omgegaan en hebben het huis erg netjes achter gelaten. Voor ons een zorg minder en we zijn er goed mee geholpen. Dankjewel voor de service!

Het ziet er prachtig uit
3 mei 2020
    

Beste mensen. Wat hebben jullie een werk verzet en het ziet er prachtig uit.Ik ben er onderste boven van.
Ontzettend bedankt voor jullie inzet.Top.Heel veel  groetjes

Aanbevolen bij de makelaar.
23 maart 2020
    

Ik wil jullie even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over jullie. Het zag er allemaal keurig uit. Ik heb jullie aanbevolen
bij de makelaar. 

Veel styling tips
14 maart 2020
    

Gezellig bezoek van 2 dames van Pimpt .

Veel styling tips en ideeën gekregen. Aanrader

Er wordt rekening gehouden met de klant
2 december 2019
    

De wijze waarop P!MPT de woning van mijn ouders heeft ontruimd en schoon heeft opgeleverd, verdient alle lof. Vanaf het eerste contact met P!MPT voelde het goed. Een prettige en heldere communicatie en stipte afspraken. Er wordt rekening gehouden met de klant maar ook met de directe omgeving. Zo werd bijvoorbeeld de bedrijfsbus verder weg geparkeerd om de ingang van het complex vrij te houden voor de medebewoners en bezoekers. Ik ben blij dat P!MPT deze klus voor mijn familie heeft geklaard en het geeft een goed gevoel dat de spullen worden hergebruikt via de eigen winkel en goede doelen. Van mij krijgt P!MPT 5 sterren en een warme aanbeveling.

Deskundig en prettig advies
26 november 2019
    

We zijn heel tevreden over P!MPT. De twee dames gaven ons een deskundig en prettig advies. Mooie rapportage, we gaan er zeker wat mee doen!

Ben heel blij met het advies
25 oktober 2019
    

Professionele en kundige kijk op interieur. Ze kijken naar wie je bent en wat bij je zou kunnen passen. Ben heel blij met het advies waar ik mee verder kan

Snel en creatief
23 oktober 2019
    

Snel en creatief

Prima stijladvies
26 september 2019
    

Goede ideeen veel uitleg wat voor onze kleine kamer het beste is met kleur en meubels. Heel veel en fijne informatie. Top top

Workshop moodboard
15 september 2019
    

Het was heel leuk om te doen. Bruikbare tips gehad. Bedankt Bianca en Jolanda

Wij zijn blij dat we bij P!mpt terecht zijn gekomen
15 september 2019
    

Nadat we zelf hadden bedacht om het huis van mijn moeder leeg te ruimen, besloten we toch om P!mpt te vragen dit te doen. Na een korte bezichtiging op zaterdag lag direct ’s middags de heldere offerte in de mailbox. Er werd snel gereageerd op vragen, het was altijd mogelijk een passende oplossing te vinden of afspraak te maken. We hebben begrepen dat veel spullen nog een nieuwe eigenaar hebben gekregen, wat we fijn idee vinden. Zoals afgesproken is alles op tijd, leeg en brandschoon opgeleverd. Wij zijn blij dat we bij P!mpt terecht zijn gekomen, ze hebben ons op een hele prettige manier veel werk uit handen genomen! We zullen deze boodschap zeker uitdragen!

Workshop moodboard
15 april 2019
    

We hebben een leuke workshop gehad,goed verzorgd en zeker aan te bevelen, toppie..,komen graag nog eens terug.

Workshop moodboard
15 april 2019
    

Het was een hele gezellige en geslaagde avond met veel tips en begeleiding van de dames van P!mpt en met een mooi moodboard en veel ideeen als resultaat.

Workshop moodboard + styleadvies
15 april 2019
    

Wat een leuke avond, gastvrije ontvangst, heel gezellig zitten knutselen samen met andere een moodboard gemaakt en veel tips voor styling van je hui

Workshop moodboard
15 maart 2019
    

Superleuke middag gehad! Workshop in een sfeervolle ruimte door 2 enthousiaste dames. Met een mooi moodboard en veel goede tips als resultaat! Doen!

Een hele last minder
20 juli 2018
    

Het huis van mijn moeder is op zeer professionele wijze leeggeruimd zodat het zo overdragen kon worden aan de verhuurder. Dat was voor ons een hele last minder. Daarnaast is met veel zorg en aandacht wat bruikbaar is door deze dames gesorteerd en kan er veel door hun nog gebruikt worden wat een goed gevoel geeft. De oude bijbel waarin mijn moeder de stamboom van haar familie had getekend hebben ze eruit gepikt voor ons, net als een aantal foto’s die we zelf over het hoofd hadden gezien!  Dank jullie wel!!!! Dit bedrijf is en echte aanrader!

5 Sterren
13 juli 2017
    

5 sterren Ik heb niets dan lof voor deze mensen, die vanuit een bepaalde visie omgaan met afgedankte / tweede handse spullen.
In mijn geval betrof het een zeer korte termijn ontruiming van een kamer van een mevrouw van 94 jaar die net overleden was; je moet deze ruimte in een verzorgingshuis dan binnen 1 week opleveren.
Het is onmogelijk om alles op zo-n korte termijn door je handen te laten gaan, dus een x aantal dozen mee naar huis.Maar dan de rest?
Meteen al aan de telefoon voelde het goed/prettig/begripvol en ook efficient meteen zaken kunnen doen…overmorgen om 8 uur ochtend.
Ik had verteld dat wij een bepaald speldje misten , daar is door hen aktief naar gezocht later bij het uitzoeken; enkele foto-s en een receptie boek zijn nagestuurd.
Kortom : snel beschikbaar, menselijk insteek,visie op hergebruik spullen,betrouwbaar,zeer schappelijke prijs en nagelschoon opgeleverd!

Prima prijs
18 oktober 2016
    

De mensen van Pimpt zijn uitermate vriendelijk en correct. Hebben een erg vol appartement met overvolle kasten voor een zeer redelijke prijs binnen de afgesproken tijd geheel ontruimd.

Dit met respect voor alles wat zij in handen kregen. Alles waarvan zij maar even dachten “dit is privé of kan niet zondermeer weggedaan worden” werd apart gehouden en overhandigd.

Ook de afwerking van alles was goed gedaan. Al met al een zeer groot compliment voor Pimpt. Zij nemen je iets wat een grote zorg kan zijn probleemloos uit handen. Een aanrader !!

Duidelijke afspraken
22 februari 2016
    

Zeer duidelijke afspraken en communicatie.

Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.

Uitstekend geregeld
22 februari 2016
    

Uitstekend geregeld allemaal.

Men doet wat is toegezegd en op tijd.

Woning is naar wens opgeleverd
29 december 2015
    

Het was heel prettig zaken doen met P!MPT, afspraken waren duidelijk en werden nagekomen.

De betreffende woning is naar wens opgeleverd.

De prijs was vooraf bekend en dus geen verassingen achteraf, ook dat is prettig.

Indien in onze omgeving woningontruiming ter sprake komt dan zullen we P!MPT zeer zeker aanbevelen.

Een echte aanrader
4 augustus 2015
    

Geweldig! kan niets anders zeggen. een echte aanrader.

Vakwerk
13 juli 2015
    

De Flat van mijn schoonmoeder in Voorburg is door P!mpt ontruimt en schoongemaakt.

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd.
Hierdoor kon ik de voor en na oplevering in een keer laten plaatsvinden.

Deze organisatie werkt professioneel, is vriendelijk en komt haar afspraken na.

Vakwerk!

Ziet er echt leuk uit
13 juli 2015
    

Hoi Bianca en Jolanda,

We hebben het pakket vrijdag binnengekregen.
De jongensversie is lekker stoer, ziet er echt heel leuk uit!

groet en bedankt,