Restyling

Het restylen van uw woning

Wij zijn als stylisten van P!MPT ervaren in het stylen en restylen van  woningen. Dit kan hulp zijn bij afstyling van uw huis of een kleuradvies,  maar ook uw keukenrenovatie of complete verbouwing nemen wij probleemloos uit handen.

P!MPT werkt altijd met respect voor mens en milieu. Buiten “Professioneel, Persoonlijk en Creatief ” staan wij er ook om bekend zoveel mogelijk spullen en materialen te hergebruiken.

Dit is besparend voor ons milieu en voor uw portemonnee

Voor uw gemak hieronder een aantal keuzemogelijkheden maar bellen voor informatie mag natuurlijk ook.

Bij P!MPT is namelijk heel veel mogelijk.

Klein styleadvies aan huis

Soms heb je gewoon iemand nodig die met andere ogen naar je interieur kijkt. Twee ervaren stylisten komen een uur bij jou thuis en helpen met de oplossing voor jou interieur probleem. Met alle tips en tricks kun je daarna vol energie lekker aan de slag.

Kosten voor dit styleadvies zijn 150,-

Bel Bianca of Jolanda voor een afspraak

Volledig style advies

Bij een volledige restyling van een woning onderzoeken wij tijdens een intake bij u thuis de aanwezige wensen en (woon)problemen. Wij maken ter plaatse foto’s en doen metingen. Na de intake ontvangt u van ons een interieurplan, kleuranalyse en een moodboard impressie.

Aan de hand van al deze informatie krijgt u van ons een interieurplan en kleuranalyse.

Kosten voor een volledig styleadvies zijn 495,- (per verdieping) inclusief 3d print.

Bel Bianca of Jolanda voor een afspraak.

Woning verkoop klaar maken

Bij een woning verkoop klaar maken kijken wij naar de wensen van u als klant maar vooral naar de eisen van de woningmarkt. Daarbij kan bv. gedeeltelijk ontruimen van een woning een groot verschil maken. Een te volle woning verkoopt slecht maar een lege woning verkoopt nog slechter. Wij kijken met 2 stylisten op locatie een vol uur met u mee. Hoe moet de woning eruit zien om zo snel mogelijk verkocht te worden? Dat is uiteindelijk het doel.

Tevens is het mogelijk om een accessoire pakket te huren. 

Kosten advies op locatie 150,-

Afstylen woning

U kunt bij ons een budget afspreken voor een accessoirespakket. En dan komen wij bij u de woning afstylen. Er is ook nog de mogelijkheid om bij ons kleinmeubelen te bestellen. Het accessoirespakket wordt samengesteld op basis van foto`s van uw woning. Kosten vanaf 250,-

Voor alle verdere werkzaamheden brengen wij graag een offerte uit.